22 Studeni 2019

POZIV NA RADIONICU RAZVOJA TURISTIČKIH PROIZVODA IZ PODRUČJA RAFTINGA, KANUINGA I KAJAKINGA

Visoka škola Aspira i Javna ustanova Nacionalni park Paklenica imaju priliku pozvati vas na šestu radionicu iz ciklusa radionica razvoja turističkih proizvoda u sklopu projekta „Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području“, oznake KK.06.1.2.01.0013.

Radionica je vezna uz aktivnosti raftinga, kanuinga i kajakinga, a održat će se 26. i 27. studenoga 2019. u prostorijama  Javne ustanove "Nacionalni park Paklenica".

Namijenjena je svima onima koji su zainteresirani za aktivno sudjelovanje u razvoju i ponudi proizvoda iz spomenutog oblika turizma, kao i svima onima koji su na bilo koji način vezani uz rafting, kanuing ili kajaking te žele proširiti svoje znanje i upoznati šire velebitsko područje u kontekstu raftinga, kanuinga ili kajakinga i potencijalima za dodatni razvoj aktivnosti. 

Više o pozivu/Prijava na radionicu

 

lenta NPP

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području"
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Javne ustanove Nacionalni park Paklenica.